Verzenden

Nederland:

De verzendkosten van het versturen van pakketten in Nederland bedragen € 7,25 voor het sturen naar een adres via PostNL. 

Alle orders boven de € 75,- worden in Nederland gratis naar u verstuurd.

Voor bestellingen in Veenendaal geldt de bezorging GRATIS.


Buitenland:

Verzending naar het buitenland ? Neem contact met ons op via de contactpagina

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van POSTNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 20:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Nadat uw bestelling is ingepakt en verzonden ontvangt u van ons een track & trace-code. Met deze Track & trace code kan u uw bestelling volgen.