JOICO K-Pak Hair Repair Systeem

Joico K-pak The Fabulous Four


Met de producten in deze set transformeer je jouw beschadigde haar in Glanzend, Sterk en Onbreekbaar haar,  je zult er weer verliefd op worden.

Deze set bestaat uit 4 producten die staan voor de 4 stappen van bewezen haarherstel namelijk; Cleanse, Balance, Reconstruct & Hydrate.
Door de 4 stappen hieronder toe te passen, krijg jij ook een award winning resultaat.

Stap 1: Cleanse K-Pak Clarifying Shampoo (300ml)
Deze drievoudige werkende shampoo reinigt het haar, verwijdert mineralen, chloor en stylings resten en voorziet het haar van vocht.

Gebruik: 1 tot 2 keer per week gebruiken. Aanbrengen op nat haar, inmasseren en uitspoelen. Voor gebruik als diep-reinigende shampoo, 2 minuten laten inwerken, dan uitspoelen.

Stap 2: Balance K-Pak Cuticle Sealer (300ml)
Dit tweevoudig werkend zuur product sluit de schubbenlaag en maakt deze glad en houdt de kleurpigmenten en de krultekening beter vast in het haar. Vermindert opzwelling van het haar als gevolg van chemische behandelingen.

Gebruik: Een kleine hoeveelheid verdelen over het haar, 5 minuten laten inwerken, uitspoelen en handdoek droog maken.

Stap 3: Reconstruct K-Pak Deep Penetrating Reconstructor (150ml)
De bekroonde intensieve haarhersteller die speciaal is te gebruiken om zwak en beschadigd haar te repareren en op te bouwen. Bouwt de haarstructuur van binnen uit opnieuw op met zowel positief als negatief geladen proteïnen. De 19 aminozuren zijn in de juiste volgorde gerangschikt om de aminozuren die in het haar verloren zijn gegaan aan te vullen. Kleur veilig.

Gebruik: Aanbrengen op licht vochtig haar, 5 minuten laten inwerken en daarna uitspoelen. Vervolgen met de K-Pak Intense Hydrator.

Stap 4: Hydrate K-Pak Intense Hydrator (250ml)
Voorziet het haar van vocht, sluit de schubbenlaag en verbetert de glans, handelbaarheid en elasticiteit van het haar.

Gebruik: Aanbrengen op handdoek droog haar, 3-5 minuten laten inwerken en goed uitspoelen. Kan alleen worden gebruikt of na het gebruik van K-Pak Deep Penetrating Reconstructor.


Deze JOICO Hair Repair behandeling is in mijn salon te boeken en kost € 26,-  

Bovenstaande set is momenteel ook voor thuisgebruik beschikbaar !  Normale waarde € 123,95  -  Nu voor € 85  OP=OP 


«