Maandag 11 mei weer OPEN!

Het is eindelijk zo ver, ik mag weer OPEN!

Ik ben daar heel blij mee want ik begon zo langzamerhand mijn werk en jullie uiteraard te missen. Maandag vanaf 13:00 is de deur van de kapsalon in Veenendaal weer los.

Ik ga werken volgens de richtlijnen van het RIVM en zorg ervoor dat jullie, mijn klanten en ik zelf zo goed mogelijk beschermd worden. Bij de ingang staat een fijne desinfecting gel, een hand crème en mocht jezelf geen mondkapje hebben dan heb ik die voorradig.

Ik ga zeker in de eerste periode met het kapje werken om jullie te beschermen en ik stel het op prijs als jullie dat ook voor mij doen. Ik wil namelijk niet vanwege ziekte weer gedwongen worden om de deuren te moeten sluiten.

Zoals jullie gemerkt hebben is er hard gewerkt aan de vernieuwde website. Hier kan ONLINE een afspraak geboekt worden (tot 2 maanden vooruit) wat mij en jullie veel gemak brengt.

Daarnaast is er ook een WEBSHOP gemaakt waar je op je gemak al mijn producten eens kan bekijken en bestellen. In Veenendaal worden de bestellingen tevens GRATIS bezorgd. Weet je niet welk product? en heb je advies nodig ?? Kan je me altijd via de Whatsapp bereiken.

Nog niet alle producten staan er op maar die zullen in de komende periode toegevoegd worden. 

Als jullie TIPS of opmerkingen hebben dan hoor ik dat graag en anders tot in de salon!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.