Luister naar jouw huid!

Jouw huid is uniek: zij weerspiegelt jouw emoties, jouw omgeving, jouw intimiteit. Net als jij, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar jouw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt jij haar in conditie en help je haar balans en schoonheid te herstellen.

 

Dit is waarom Absolution is ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, anti-veroudering en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: makkelijk af te stemmen op de stemmingen en behoeften van jouw huid.

 

Absolution is vervaardigd van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van jouw huid. Het combineert zintuiglijke texturen en geuren, eenvoud in gebruik en natuurlijk ... zeer effectieve ingrediënten.


Mijn behandelingen

 Bij mij geen ellenlange lijsten! Nee, ik houd van eenvoud en daarom heb je bij mij de keuze uit een paar behandelingen.

 

  • Beschik je over weinig tijd, maar vindt je het wel belangrijk dat jouw huid regelmatig diep gereinigd wordt dan is de ABSOLUTION basisbehandeling speciaal voor jou!
  • Is een schoonheidsbehandeling voor jou ook een momentje van rust en ontspanning en wil je een optimale conditie voor jouw huid dan is de ABSOLUTION premium behandeling de beste keuze! Wil je helemaal als herboren de salon verlaten, dan boek je de ABSOLUTION Rug behandeling er EXTRA bij.
  • Ben jij een man en vindt je de conditie van jouw huid ook belangrijk, dan ligt de keuze voor de hand..........

 

Ik gebruik tijdens alle behandelingen de producten van ABSOLUTION en pas deze aan aan de behoefte van jouw huid.

Al deze behandelingen zijn ONLINE te boeken. Heb je specifieke wensen / vragen dan kan je die via de contactpagina stellen.

Ik hoop je snel in mijn salon te ontmoeten. 

Behandelingen overzicht
ABSOLUTION Basis behandeling
ABSOLUTION Premium behandeling
ABSOLUTION Heren behandeling
ABSOLUTION Rug behandeling -- Als aanvulling EXTRA op de behandelingen te boeken. Lekkere rug scrub en aanbrengen van verzorgende crème
Wenkbrauwen verven
Wenkbrauwen en Wimpers verven
Wenkbrauwen epileren
Ontharen bovenlip